Sådan bliver du fit

Det er sommer, og alle piger skriger i vilden sky over, at de ikke er kommet i ordentlig form endnu.   Selvom sommeren er kommet, betyder det ikke, at man ikke kan nå det endnu. Det kan sagtens nås på få uger, hvis man blot tager sig sammen, og ikke snyder sig selv undervejs. Her på indlægget kan du få nogle fantastiske tips til, hvordan du kommer ordenligt i gang.

Start roligt

Brug sommerens overskud til at indføre daglig motion og lav en motionsplan ud fra det niveau, du er på. Har du aldrig trænet før, er det vigtigt, at du lærer din krops signaler at kende. Kroppen har brug for at omstille sig til, at den pludselig bliver brugt. Byg derfor din træning gradvist op og skift mellem forskellige motionsaktiviteter, så du ikke får en overbelastningsskade. Motiver dig selv med tankerne om, hvad det er, du gerne vil opnå.

Oplev sommeren i løbesko

Få godt gang i løbeskoene, da det er en hurtig og effektiv vej til vægttab, som samtidig former både lår og balder. Samtidig får du meget bedre fat i det kritiske sted mellem lår og balder, når du løber udenfor frem for på løbebånd – og som ekstra bonus får du brune lår og D- vitamin fra solen.  Så kan det ikke blive meget bedre – så er du 100 procent klar til at indtage landets strande. Overvej kraftigt kvaliteten af dine løbesko, da det har stor betydning for din motivation. Reebok træningstøj og sko er at anbefale, da brandet har nogle exceptionelle gode løbesko til både mænd og kvinder. Reebok laver ikke kun sneakers mere, de er for alvor ved at komme ind på ”løbe-markedet”. Så overvej endelig et brand som Reebok, da det er et professionelt brand uden dyre priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *