3 Fitness Instagrammere du skal følge

Står du og mangler inspiration og motivation til din fitness-livsstil eller blot til kost, træning og generel sundhed, så er der her tre forslag til personer, som du skal følge på instagram. Disse personer stråler af et overskud og en energi, som ikke kan andet end at smitte af på deres følgere.

 

Cecilie Lind (@CLIND)

Cecilie Lind er det man kalder en ægte livsnyder og madentusiast – de glæder formår hun bare at kombinere med træning og et fokus på sund kost og en balanceret hverdag. Til trods for at være en rigtig træningsnørd og yderst aktiv, så er Cecilie altid smilende og positiv, hvilket stråler ud af hendes ny-oprettede instagram profil, som skal være med til at inspirere hendes følgere til, at finde den rette balance i deres liv, når det kommer til træning, mad og en sund livsstil med plads til nydelse.

Cecilie er grundlægger af The Protein Kitchen. Hun har udgivet en bog ved samme navn, med masser af sunde opskrifter på mad, desserter og andet lækkert, som fås både på engelsk og dansk, ligeså vel som hun lige har åbnet en take-away biks i Magasin Du Nord i København, hvor du kan købe sunde proteinrige måltider og snacks to-go. Cecilie er tidligere konkurrence-deltager og vandt bl.a. sølv til DM i BodyFitness i 2012 – kvinden har et unikt drive og du skal helt sikkert følge Cecilie, hvis du vil inspireres til, hvor let, lækkert og sjovt det kan være, at leve sundt.

 

Yesterday’s healthy PROTEIN FOOD serving at @janekoenig event 🎉💕 #HealthyCatering #honored #theproteinkitchen #janekoenig

A photo posted by CECILIE LIND🔹Fitness & Health (@clind) on

Søren ’masskinen’ Møller (@masskinen)

Søren Møller, også kendt som ’masskinen’, er en dansk bodybuilder og LOADED ICON. Søren vandt DM helt tilbage i 2006 i bodybuilding klassen -95 kg, men har siden dengang bygget mere masse på for hvert år der er gået. Det Søren er god til, det er at give et indblik i hans liv og hvad det vil sige, at være en konkurrerende bodybuilder. Søren deler videoer fra sine træninger, billeder af hans kost-præparation, fremskridt, udstyr, kosttilskud og endda sin familie. Han er samtidig god til at dele ud af hans kost- og træningsprogrammer og helt sikkert en spændende person at følge. Følger du ’masskinen’, så skal du nok lære en ting eller to om det, at være en bodybuilder. Han holder samtidig seminarer fra tid til anden i LOADED GYM, hvor han virkelig deler guldkorn ud. Er du fascineret af styrketræning, så er Søren Møller aka. masskinen et ’must follow’!

Look at me I’m motherfucking Peter Pan!! Havde dog Shorts på under hele træningen, men knæ kogerne glider lettere på med tights end på svedige ben.. Workout went like this – are you up for the challenge @anderstrust 😉 Lying leg curl: 5 set’s 20 reps + one tripple drop set Leg press: 7 set’s 20 reps up to 20 plates and finish off with one 50 rep rest pause set with 12 plates Saftey bar squats 5 set’s up to 3,5 plate 12-15 reps One legged leg curl: 3 set’s 20 reps. DB stiff deads: 3 set’s 15 reps Banded Leg extension: 4 sets 20-30 reps + One tripple drop set Weighted walking lunges: 4 x 25-30 meters #projectprocard #NOCCOBCAA #AREYOUNOCCOENOUGH #bodybuilding #bodybuildingmotivation #loadedicons #LOADEDdk #family #workout #freak #supplements #diet #BiotechUSA #IFBB #huge #lean #lift #eatclean #diet #work #fitness #animal #flex #gain #muscle #gym #offseason #mutant #smsaudio #studiomasteredsound A photo posted by Søren Møller (@masskinen) on

 

NORDIC HIIT (@nordichiit)

Pigerne bag NORDIC HIIT, Ida og Christina, er unge og aktive fitness-entusiaster. På deres instagram deler de ud af deres HIIT-inspirerede øvelser, ved aktivt at lægge nye videoer op af øvelser og træningsforslag hver uge. Øvelserne er nogle, som alle kan lave og de kræver ikke dyrt udstyr. Du får altså gratis forslag til de fedeste og vildeste øvelser – som du kan lave derhjemme – af disse piger.

Træningen fokuserer på høj intensitet og intervaltræning, så du skal nok få sved på panden. Så mangler du inspiration til øvelser, hele programmer eller månedlige udfordringer, så burde du ikke tøve et sekund og se at få fulgt NORDIC HIIT på instagram – hvis I slet ikke kan få nok af pigerne bag NORDIC HIIT, så kan I også følge dem privat på instagram (@idawad og @christinavld), hvor de også deler ud af deres træning og kost.