Caroline Wozniacki og hendes brudte forlovelse

on

Den kendte tennisspiller Caroline Wozniacki og Rory Mcllroys forhold endte på en hård og kynisk måde. Læs mere om den brudte forlovelse her.

Kort tid efter Caroline Wozniacki og Rory Mcllroy havde sendt bryllups invitationerne ud, endte deres forhold. Rory Mcllroy valgte nemlig at bryde forlovelse i en samtale på knap 3 minutter. Rory Mcllroy følte sig nemlig ikke klar til, at blive gift med Caroline Wozniacki alligevel og det havde han indset efter de havde sendt bryllups invitationerne ud kort tid inden. Jeg har fundet en artikel på billedbladet.dk om hvad Caroline Wozniacki sagde efter bruddet og det kan ses nedenfor.

Caroline Wozniacki om sin brudte forlovelse

Få dage efter, at bruddet mellem Caroline Wozniacki og hendes forlovede Rory McIlroy blev officielt, gik hun på banen i Paris.

– Altså, jeg skal bare fokusere på tennis nu. Bare spille en masse. Det er egentlig det, siger den danske tennisspiller til Ekstra Bladet.

Det knuste forhold har taget hårdt på Caroline Wozniacki, men hun er fast besluttet på, at det ikke må gå ud over hendes tennis.

– Jeg har egentlig ikke så meget lyst til at tale om alt det andet uden for banen for at være helt ærlig, siger Wozniacki til avisen og tilføjer:

– Jeg er her for at spille, og det er det, jeg fokuserer på. Det er der, al min energi, den ligger. Så tager jeg den derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *