5 2 kuren – en god ide for dig?

Der har gennem tiderne været mange forskellige kure. Atkins har været en af de meget populære, men nu har vi istedet 5 2 kuren. Ideen bag kuren er at man må spise lige hvad man har lyst til fem dage om ugen, men de sidste to dage må man kun spise mellem 600 og 500 kalorier hver dag.  Det skal desuden også være fra mad, som har et højt protein indhold. Læs eventuelt mere om kuren her.

5 2 kuren og mental styrke

Jeg har ikke sprunget ud i denne kur endnu, da jeg frygter for at jeg ikke vil have den mentale styrke til at gennemføre to dage om ugen med kun 500 til 600 kalorier. Hvis man ikke er meget for at tælle kalorier, så er det en god kur, da det ikke er besværligt at tælle 600 kalorier to dage om ugen.

Et andet problem med kuren kan være, hvis man forsøger at vedligeholde muskelmasse, så er det ikke ideelt at have to dage, hvor man kun får så få kalorier.

Nem kur

Kuren er tilgengæld god, hvis du vil blot vil tabe dig, og ingen interesse har for at vedligeholde muskelmasse. 52 kuren er også ideel for dig, hvis du før i tiden har haft problemer med at gennemføre andre kure pga. visse begrænsninger eller nødvendigheden i at tælle kalorier. Hvis du vil læse mere om teorien bag 5 2 kuren, så kan du gøre det her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *