2XU er kvalitets træningstøj til atleterne

Hvad er 2XU egentligt? Ikke alle kender jo til 2XU, men især blandt sportsudøvere er det et af de mest kendte mærker indenfor kvalitets træningstøj, som er blevet udbredt over hele verden. 2XU stammer fra Melbourne i Australien, hvor også firmaets hovedkvarter holder til. 2XU har hurtigt etableret sig som den mest teknologisk avancerede sports brand i verden, idet de arbejder med avancerede materialer, som er gode for kroppen. 2XU står for ”det dobbelte af dig”, ”two times you”, således man måske kan overkomme dobbelt så meget iklædt dette træningstøj. 2XU er brugt af masser af verdensmestre, og mærket er også anbefalet af flere sports institutter rundt om i verden. Alle typer sportsgrene kan anvende produkterne fra 2XU, og produkterne kan vaskes almindeligt i en vaskemaskine, men man anbefaler at vaske det ved maksimalt 30 grader og uden at anvende tørretumbler. Tøjet er nemlig specialudviklet af eksotiske materialer, så det giver brugerne en masse fordele.

Fordele ved at anvende træningstøj fra 2XU

Dette eksklusive mærke indenfor træningstøj er ikke det billigste på markedet, idet priserne ofte svinger i området 500-1.000 kr. pr. beklædningsdel. Men til gengæld er det fremstillet af kvalitetsmaterialer, som tillader at nedkøle kroppen under træningen, således kroppen kan præstere mere. Der er blandt andet kommet Xylitol ind i stoffet, som nemt tillader fugt og varme fra kroppen at forsvinde, mens stoffet også blokerer for infrarøde stråler fra solen. Disse specielle varmeegenskaber giver stoffet nogle fordele, som er ideelle i træningssammenhænge. Desuden anvender man en speciel form for 360 grader vævning, som giver stoffet en fleksibel form for stabilitet og styrke, som giver musklerne i kroppen mindre vibrationer og modvirker dermed træthed. Man har også indbygget variabel kompression i tøjet, således blodomløbet sikres rundt i kroppen på en optimal måde. Alle disse fordele kan få atleter til at yde mere, og det kan ofte være disse små forskelle som gør udslaget i en tæt konkurrence, hvor der er få millisekunder mellem sportsudøverne.

Hvor kan man købe 2XU træningstøj?

Som tidligere nævnt kan man købe 2XU i næsten alle lande i verden, og de har også en del butikker i Danmark, idet tøjet kan anvendes indenfor både atletik, løb, cykling og mange andre krævende sportsgrene. Både de kendte butikker Sportigan og Inter Sport forhandler 2XU, men også en del webbutikker såsom Coolshop.dk har masser af 2XU på lager. Skal du have tøjet i dag og du bor i nærheden af en forhandler, så kunne du tage derhen og se, om de netop har noget hjemme i din størrelse af din ønskede model. Fordelen her er jo, at du kan afprøve størrelsen i butikken. Men mange kender i forvejen deres størrelse, og de vælger at købe tøjet på en webbutik, hvor man ofte kan spare en del på prisen, og hvor udvalget nogle gange kan være lidt større end i den enkelte butik. Der er som regel fri fragt på en bestilling, men man må så vente i et par dage på træningstøjet, men det er nok ventetiden værd, når man kan bruge dette i de næste mange år ud i fremtiden.

Du kan også læse mere om tøjet på 2XUs hjemmeside: http://www.2xu.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *