Afslappende træningsbukser fra Puma

on

Jeg elsker at træne, og kan ikke få nok af det. Det gør mig særdeles frisk og glad og fylder mig med en masse positivt energi. Dog har jeg haft problemer med at finde et par træningsbukser, som jeg både kan bruge til træning og til afslapning om aftenen på sofaen eller lignende. Denne problemstilling har jeg efterhånden hørt flere have, hvorfor jeg besluttede mig for at gå ind i kampen! Det har resulteret i, at jeg faktisk har fundet et par, som er fantastisk til begge formål.

Puma Sweat Pans

Wooohuuu, var så absolut min første tanke, da jeg fandt frem til disse enormt lækre bukser fra Puma. Jeg har ikke tidligere hørt om dem, og det krævede også lige lidt tid, før jeg faldt over dem på nettet. Jeg har nu haft dem i en måneds tid, hvor jeg grundigt har prøvet dem af til begge formål.

For at tage træningen først så er det de bedste bukser, jeg har haft til dato. Man mærker ikke, man har dem på under træningen, hvilket er behageligt og komfortabelt, da træningen dermed går lidt lettere. Selvom de er af bomuld, får det ikke benene til at være fuldstændig svedige – tvært i mod er der luft nok til, at det ikke når at blive et problem.

Når træningen så er overstået, smider jeg træningsbukserne til vask, og hiver et par magen til dem frem (blot i en anden farve), og smider mig enten på sofaen eller går i gang med at lave et nærende måltid mad. De er utrolig behagelige at have på – jeg kunne sagtens rende rundt i dem dag og nat flere dage i streg, da de virkelig byder op til afslapning. Hos Stylepit kan du finde mange produkter fra Puma, bl.a. træningsbukser, sko, og sokker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *