Få succes med din fitness træning

 

Ved at følge fire gyldne råd om træning kan man næsten ikke undgå at få succes med sin fitness træning i fitnesscentret. Det er den kendte træningsekspert Henrik Duer, som afslører hemmeligheden bag at få succes i træningslokalet. Læs mere om gode råd om fitness af Henrik Duer i Jyllands-Posten. Henrik Duer er træningsfysiolog og cand.scient. indenfor idræt og kemi fra Københavns Universitet, så han må siges at være en ekspert på området.

Han har mange års erfaring som fysisk træner og rådgiver for diverse lands- og elitehold. Desuden er han partner i Fitness Institute, hvor han uddanner fitnessinstruktører, og så har han sin egen blog om motion og sundhed. Hvert år i januar er billedet det samme: Fitnesscentrene er overfyldte, fordi danskerne som nytårsforsæt har lovet sig selv, at i år skal de træne mere.

Tre måneder senere er langt størstedelen forsvundet igen, fordi de ikke formår at gøre træningen til en succes. Jyllands-Postens træningsekspert, Henrik Duer, kommer nu med fire råd, der sikrer, at din træning bliver en god vane og dermed en succes. Det hjælper jo ikke noget at melde sig til fitness, hvis det kun varer tre måneder. For at træning kan blive en succes for dig, skal det først og fremmes gøres til en god vane.

De fire råd om træning:

 

1: Sæt dig et realistisk mål for din træning.

2: Aftal din træning med dine nærmeste.

3: Få en træningsmakker.

4: Find en træningsform, som er sjov for dig.

Så disse fire råd til din træning bør jo ikke afskrække nogen fra at komme i gang stille og roligt. Det er bedre at starte sin træning i lavt tempo, blot man bliver ved og fortsætter, fordi man snyder sig selv, hvis man påbegynder sin træning, hvorefter man stopper efter få måneders træning. Så har din træning været helt forgæves.