I denne artikel vil du få en enkelt og nem madopskrift, som har et relativt højt protein indhold samt et lavt indhold af kalorier. Det kan oftest være, fordi jeg fx vil skære risen fra, når jeg laver wok med kylling og grøntsager. Hvis du prøver at opbygge muskler, så smid gerne en portion brune eller hvide ris ved siden af, så du får en større mængde kalorier. Hvis opskrifter ikke lige er dig, så prøv dette link istedet, hvor du vil finde andre madopskrifter.
Kylling og grøntsager
Den første madopskrift vil være en klassiker for folk som har søgt på protein opskrifter på nettet før. Det er en god omgang wok, hvor man får friske grøntsager og lækker, mør kylling. Fordelen ved denne ret er, at den er nem og hurtig at lave + den er sund!
Istedet for at hakke grøntsagerne selv, så kan du rende ned i netto og købe nogle af deres poser med frosne grøntsager. Der er en del forskellige med forskellige blandede. Vælg dem du bedst kan lide, og så køb en omgang kylling.
How to
Jeg prøver at holde denne madopskrift simple, så den vil kun indeholde retningslinjer for hvordan du laver retten. Mængden af kylling til grøntsag er hvad man selv syntes bedst om. Jeg prøver at ramme, så det er 3/5 grøntsager, hvoraf resten er kylling. Dette giver en god mængde protein.
Start med at stege grøntsager i en smule vand og soja, så de bliver tøet op. Der vil komme en del vand fra selve grøntsagerne, så hæld helst ikke for meget vand ved. Når grøntsagerne er tøet op, og så skru op for varmen, så vandet fordamper.
Efter mængden af vand er reduceret, så kan du tilsætte din hakkede kylling. Sæt din pande/wok til høj varme, og steg kyllingen i soja eller fiskesauce alt efter smag. Hvis du gerne vil oppe din forbrænding, så kan du tilføje en smule chili.