Bliv sommerslank

Nu er sommeren over os og måske også ved at synge på sidste vers, men derfor kan du stadig nå at blive mere sommerslank, end du er i forvejen!

Din krop skal i gang

Brug sommerens overskud til at indføre daglig motion og lav en motionsplan ud fra det niveau, du er på. For sætter du overlæggeren for højt, kan du lige så godt give op fra dag 1.  Har du aldrig trænet før, er det vigtigt, at du lærer din krops signaler at kende. Kroppen har brug for at omstille sig til, at den pludselig bliver brugt, nu hvor den ikke har været vant til det. Byg derfor din træning gradvist op og skift mellem forskellige motionsaktiviteter, så du ikke får en overbelastningsskade. Motiver dig selv – du bliver snart stærkere og i bedre form, og det er da værd at knokle for.

Spis mættende mellemmåltider

Spis proteinholdige mellemmåltider som et knækbrød med fire skiver skinke, hytteost eller en humpel ost sammen med et par gulerødder. Spiser du kun frugt til mellemmåltider, bliver du sulten igen efter en time, og det gør det sværere for dig at holde kuren, da du så nemmere vil have lyst til de syndige søde sager. Et godt mellemmåltid er særlig vigtigt om eftermiddagen, hvor blodsukkeret dykker mest. Så få købt noget godt og lækkert knækbrød og ikke mindst pålæg.

Sov til du vågner

Det er meget vigtigt, at du får sovet nok. Og det ultimative er selvfølgelig at sove til du vågner. Hvis du ikke har sovet nok, sender hjernen nemlig et signal til din mave, der siger, at du er sulten. En undersøgelse lavet blandt 68.183 kvinder og publiceret i American Journal of Epidemiology har vist, at de kvinder, der sov fem timer eller mindre i gennemsnit vejede 2,5 kilo mere end dem, der sov syv timer. Så sov dig til dit vægttab!

Kom godt i gang med disse råd til et sommerslankt udseende. Du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *