Bliv muskuløs med styrketræning

Mange mennesker verden over sidder hver dag for fjernsynet og savler lidt over mange superstjernernes flotte kroppe. Mange har nok en lille form for misundelse, men det bør man vænne sig af med, for måske kan du træne din krop til at blive endnu bedre en super-stjernernes. Selvom du måske har et par kilo for meget og for få muskler, så kan du også starte med at gå til fitness, så du også kan blive muskuløs og veltrænet. Du er måske nybegynder indenfor styrketræning, og måske leder du efter et styrketræningsprogram, der toner hele din krop i en rivende fart? Eller du har måske allerede prøvet at styrketræne, men lige meget hvad du gjorde, så skete der ingenting. Du har ikke fået en synlig sixpack, og din krop ligner ikke en fitnessmodels. Hvorfor ligner du stadig dig selv, og hvorfor sker der ikke noget? Er der noget galt med mig? Nej, du er helt perfekt, og det er sikkert ikke din skyld. Du er nok bare blevet instrueret i at gøre ting, der ikke virker. Ser du, problemet er muligvis din tilgang til styrketræning og ikke din genetik eller viljestyrke. Læs mere om dine muligheder for at blive mere muskuløs på siden styrketræningsprogram.dk.

En muskuløs Bradley Cooper

 

Vi elsker vore idoler på film, hvor viser en veltrænet Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Hugh Jackman eller Bradley Cooper, hvor vi ser deres veltrænede krop, som fremtræder muskuløs og lækker. Her er intet fedt og overflødige muskler men kun rå muskelmasse, som er meget moderne og machoagtigt. Men selv en Hollywood stjerne skal jo igennem en hård fysisk træning samt en kostplanlægning, før de kan opnå sådan en veltrænet og muskuløs krop. Som du kan se, så handler det ikke om at have store unaturlige muskler – ligesom bodybuilderne – for at ligne en fitness model. Han har flotte skuldre, et veludviklet brystparti og vigtigst af alt markerede mavemuskler. Det er sådan en krop, dette styrke-træningsprogram sigter efter. Ikke kæmpe store (steroide) muskler men et mere afbalanceret look, som det Hollywood stjernerne viser frem på den store skærm.

For at blive muskuløs kræves 3 ting:

 

Træne dine mavemuskler, reducere din fedtprocent og øge dit testosteron niveau (på en naturlig måde). Dette træningsprogram er designet til at gøre DISSE 3 ting. Det giver dig en fantastisk sixpack! 80-90 procent af styrketræningsøvelserne i træningsprogrammet træner dine brystmuskler direkte eller indirekte. For mænd giver det flotte, brede brystmuskler (især nedre bryst, som ellers ofte er svær at træne). For kvinder er resultatet flotte, faste bryster – så smid push-up BH’en ud. Styrketræningsprogrammet er designet til at give dig store og senede overarme – som du ikke troede, var muligt. Hemmeligheden består i at træne triceps mere end biceps (!), lave det rigtige antal sæt og holde de korrekte pauser mellem hver gentagelse. Kvinder vil især opleve, at fedtet på armene omdannes til faste muskler. En af vores yndlings elementer ved styrketrænings-programmet er, at det giver en stærk rygmuskulatur! Programmet giver dig en fantastisk stærk ryg (formet som et V). Det holder dig fri for rygproblemer de næste mange år! Du vil opleve,  du får nemmere ved at tage muskelmasse på, da vi toptuner din testosteron produktion med det rigtige antal ben øvelser.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *