Kom godt i gang med fitness

Du har lovet dig selv at gøre noget godt for krop og sind, derfor har du meldt dig ind i det lokale fitnesscenter og tilmeldt dig et hold eller to. Der er bare det problem, at du nu efter en måned har mistet motivationen.. Hvad gør man så? Jo, så gør du det, at du læser dig til en masse gode råd, som skal hjælpe din motivation op et sted, hvor den ikke er lige nu!

Find en at følges med

Det kan nok ikke komme som den helt store overraskelse, at det er lettere at komme afsted, hvis man har en ven at følges med. For ikke nok med, at du har en at tale med omkring træningen og resultaterne, så har du også en til at holde dig fast på en aftale om at komme af sted.  Så find straks en ven eller veninde, som også godt kunne tænke sig at komme i form.

Forkæl dig selv

Når du skal af sted ned i fitnesscentret, kan du gøre dig selv det for vane, at sætte mere end én time af til herlighederne. Ikke fordi du skal træne mere end den anbefalede time, men så har du også tid til at forkæle dig selv med et besøg i sauna’en, som mange fitnesscentre efterhånden har. Så vender du en ellers sur pligt til en behagelig oplevelse.

Find et lækkert træningsoutfit

Noget af det som nemmere kan få dig ned i fitnesscentret, er at have investeret i et outfit, som du føler sig tilpas i. Du skal føle dig attraktiv selvom du sveder. Det kan lyde dumt, men det virker altså. Så få købt nogle lækre fitness T-shirts og toppe. Du vil kun blive mere glade og mere motiveret af det.

Billede: BEST WESTERN PLUS Hotel Cantur