Træning bliver nemmere og sjovere med trådløse høretelefoner

Kender du det, når høretelefonerne har ligget i lommen eller tasken, og når du så skal bruge dem, er de fuldstændig viklet ind til uigenkendelighed? Det koster typisk frustrationer og til tider voldsomme vredesudbrud, når de skal vikles fra hinanden, og det er jo aldrig når man har tid til det, at det sker. Ikke nok med, at det er dødhamrende irriterende, at høretelefoner vikler sig ind i tasken og lommen, så kan det også være noget så frustrerende at kæmpe med en ledning, når man dyrker motion. Alene af den grund bliver træning altså både nemmere og sjovere med et sæt trådløse høretelefoner, da man slipper for at bekymre sig om at blive viklet ind i ledninger.

Kvalitets høretelefoner fra Plantronics

Ergotel forhandler et stort udvalg af trådløse høretelefoner og headsets fra Plantronics, der producerer høretelefoner og headsets af høj kvalitet til enhvers behov. De har nemlig produkter til alle lige fra den fysisk inaktive gamer, bordtelefoner, konferencetelefoner, headsets til musikelskeren, trådløse headsets til den aktive bruger osv. Mange af deres produkter har tilmed vundet bedst-i-test titler eller anbefales af faglige kilder.

Er du særligt aktiv eller nyder du at høre musik, når du dyrker motion, så vil du helt sikkert have glæde af Plantronics praktiske trådløse høretelefoner egnet til træning og sport. Der findes forskellige udgaver, herunder nogen der sidder bag hovedet, nogen der sidder ovenpå hovedet samt over-ears, in-ears og on-ears. Der er altså noget for enhver smag og behov, uanset hvordan du foretrækker at bære dine høretelefoner. Derudover har alle de trådløse headsets fra Plantronics en indbygget mikrofon, der giver mulighed for at styre produktet med stemmen.

Det gør produktet endnu mere anvendeligt i sportslige sammenhænge, da man kan navigere det uden hænder blot ved at tale. Det kan være rigtig rart, hvis man ikke ønsker at stoppe op midt i træningen og skifte nummer eller skrue op for musikken. Samtidig findes der både headsets og høretelefoner med og uden støjreduktion afhængig af, om man ønsker at følge med i sine omgivelser eller lukke af for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *