Find en god og effektiv slankekur

I hele den vestlige verden døjer mange med overvægt og fedme, så der er hårdt brug for motion og slankekure, og især hvis slankekuren skal være hurtigtvirkende og effektiv. De bedste slankekure er jo dem, hvor kiloene ikke kommer tilbage, når man stopper med kuren. Jeg vil anbefale alle at studere emnet grundigt, hvilket man nemt kan gøre på siden helsea.dk, hvor man kan læse rigtig mange vigtige oplysninger om korrekt ernæring og slankekure. Her kan du faktisk få en hel udførlig guide om slankekure, samt oplysninger om hvordan du opnår det optimale vægttab på en meget hurtig måde. Denne hurtige slankekur fra Helsea er inspireret af flere forskellige livsstile og kure, bl.a. stenalderkost (paleo), ketolysekuren, LCHF (Low Carb, High Fat), faste, Dukan, og kuren er meget effektiv. Den er baseret på mange års research og “hands-on” erfaring med optimering af vægttab, kost og ernæring samt motion og styrketræning. Helt grundlæggende er slankekuren baseret på en kalorielet og kulhydratfattig kost; hvor motion er ikke nødvendigt, men det anbefales alligevel.

En effektiv superslankekur

 

Forestil dig den ultimative superslankekur, der tager det bedste fra alverdens slankekure kombineret med seneste nye viden om vægttab, motion, styrketræning, kost og ernæring. Dét er Helsea Slankekur! For dig, som ikke har så meget tålmodighed eller lyst til at læse lange tekster: Hav tålmodighed – der er tale om gode råd, som er afprøvede og virkelig kan hjælpe dig til at tabe mange kilo. Gider du ikke bruge tiden på at lære, hvordan du opnår et sundt og hurtigt vægttab, så kan du naturligvis forlade denne side og finde en anden guide, der går mindre i dybden.

Hurtig slankekur

 

Dette er uden tvivl en meget hurtig og effektiv slankekur. Vi mennesker er meget forskellige, og derfor er det umuligt at vurdere, hvor meget netop du kan tabe dig – men mellem 5-10 kg om måneden er et realistisk bud. Jo bedre du følger slankekuren, jo hurtigere vil dit vægttab gå. Især de første 3-4 dage vil det gå ekstremt hurtigt, da kroppen – ud over at forbrænde fedt – vil tømme sine glykogen-depoter og en masse vand. Kan du tabe dig uden at tælle kalorier? Svaret er uden tvivl ja.

Slankekur og motion

 

Motion har utroligt mange sundhedsmæssige fordele, og jeg anbefaler, at du dyrker motion – men det er ikke nødvendigt for at opnå et hurtigt vægttab. Vægttabet vil naturligvis være hurtigere, hvis du dyrker motion – løber, svømmer eller cykler.

Slankekur uden at sulte

 

Du kommer ikke til at sulte. Det er faktisk vigtigt, at du får nok mad, så du ikke går rundt og føler dig svag og umotiveret til at tabe dig, men det er derimod også vigtigt, at du ikke overspiser.

Gratis slankekur

 

Slankekuren er helt gratis ud over mad, drikkevarer og tilskud, som du selvfølgelig skal købe. Du skal ikke købe bøger, opskrifter, kostplaner eller smarte blandingsprodukter for at tabe dig.

Naturlig slankekur

 

Det er en 100 % naturlig slankekur set i skyggen af, at den er baseret på stenalderkost og stenalderkostens principper om, at du ikke skal indtage fødevarer, menneskekroppen ikke er genetisk egnet til at få. Vink farvel til tilsætningsstoffer, forarbejdede fødevarer og andet unaturligt stads. Det her er virkelig en effektiv kur!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *